11-03-2010

Hejhej


Skriver från mormors dator nu har åkt till Härnösand bara för att träffa dom. Idag har hänt saker:P Första Åkte jag skridskor med Hanna ( Min halv kusin ) Sen gick vi inn och bakade en kladdkaka MITT recept:)Sen stack vi ner till Donken och åt lunch och efter det såg vi Alicie i underlandet. Den var as bra :)

 Av fem stjärnor får den 4  

I taket lyser stjärnorna

Nu sitter jag med Mia framför TV, äter chokladrutor och tittar på Canal+drama I taket lyser stjärnorna den är as bra jag han inte se den när den var ny så det är första gången jag ser på den nu. Jag tycker verkligen den är bra.


God morning Monday:)

Nu har lovet egentligen börjat men jag tyckte att lovet började för två dar sen men whatever. Idag ska jag vara med Mia (jag sov över hos hon) så vi ska åka pulka:D Det ska bli as kul. bilderna från igår kommer sen när jag har kommit hem. Men ni får nöja er med en bild på Mia så länge

Mia :)

Brolle...

The Musical!! Det fick jag i julklapp två biljetter Helst ville jag ha tre biljetter så då kunde jag gå med Lisa också men men jag ska vara glad att jag ens fick biljetter. Och det är jag verkligen. Så idag ska jag gå på Brolle idag det ska bli as kul:D. Det kommer bilder senare.

Med Mia<33

Chokladpudding

Ja nu sitter jagoch väntar på att chokladpuddingen ska bli klar(mums) jag gillar verkligen chokladpudding. Men bara om det INTE är några klumpar i jag hatar verkligen när det är klumpar i jag tycker inte att det passar för chokladpudding ser så slät och god ut och då när det är klumpar i mår jag illa. Jaja men pappa har berättet att om man inte vill ha klumpar så ska man ta mjölken först. Imorrn ska jag vara med Mia hon ska vara med mej hela dan (Kanske inte hela dan)


 

Hejhej

Nu är det äntligen LOV! Äntligen vad jag har längtat. Det ska bli lovet ska bli jätte skönt jag behöver verkligen en vecka då jag bara kan sova ut. Men det är inte bara det jag ska göra under lovet. Det kommer vara mycket med kompisar. och en sak jag verkligen ser fram emot är när Mia ska ha en smyckeskväll. Det ska bli jätteroligt. Först så ska vi gå på Birsta sen ska vi äta pizza hos Mia kanske se en film Och efter det ska vi fästa massa smycken och kedjor på tröjorna eller plaggen. Jag längtar verkligen. Idag händer inte särskilt mycke ska vara med Matilda kanske nån fler. Igår så var det friluftsdag med skolan vi började 9.45 det var väldigt skönt. Då var vi i Skönviksbacken jag åkte pulka med Mia, Matilda, Frida, Ida, Anna och Josefine. Det var jätteroligt vi gjorde massa tävlingar och lekar. Jag vann pulkrace :D

RSS 2.0